vineri, 2 iulie 2010

îngheţată turcească

4 comentarii:

Ileana spunea...

Liviu, tu trebuie sa fii un om foarte fericit! Sa ai ocazia sa vezi atatea locuri minunate, sa traiesti atatea experiente de viata...N-ai idee cat te invidiez (glumesc)! Oricum, ma bucur ca tu faci toata treaba: calatorii, fotografii, postare pe Internet...iar eu ma bucur de rezultate, ghemuita intr-un fotoliu comfortabil.

liviu badescu spunea...

Draga Ileana,

Sunt incantat de faptul ca munca mea fotografica este apreciata. Pentru actori aplauzele publicului sunt cele mai importante. Tu esti publicul meu, si randurile tale ma fac fericit. Vezi ce usor poti fi fericit?!
Te simt o persoana puternica si sunt convins ca ividia nu se poate asocia cu spiritul tau.
Fotografia am inceput-o de la sase ani. Peste putin timp am inceput studiul Budo-ului japonez. Acesta din urma, si nu numai el, mi-a oferit posibilitatea de a calatori mult. Fotografia mi-a oferit sansa de a imortaliza locurile, oamenii si situatiile intalnite in aceste calatorii. Postarea pe internet devine o relaxare atunci cand timpul imi este prieten. Si devine si o mare bucurie deoarece pot intalni, stand in fata calculatorului, oameni cu un spirit asemanator. Faptul ca stii ca nu esti singur in aceasta lume te face sa mergi mai departe. Atata timp cat mai pot face un antrenament sau o fotografie pot spune ca sunt fericit. Pentru mine fericirea inseamna atat de putin... Pentru tine cat inseamna?

Ileana spunea...

Grea intrebare mi-ai pus. Pentru mine FERICIREA inseamna multe...multe, multe si marunte: zimbetele copiilor mei, un pahar de vin bun alaturi de prieteni dragi,o "partida de ras" cu colegii de serviciu, cartea care nu o mai pot lasa din mana, melodia care mi-e ciuda ca s-a terminat prea repede, norocul de a avea un sot minunat, pozele tale postate pe Internet, ziua de azi pe care mi-a daruit-o Dumnezeu...Greu si tarziu am invatat ca DOAR "nimicurile" astea te pot face FERICIT. BOGAT si FERICIT !

liviu badescu spunea...

Intrebarea este dificila pentru oricare dintre cei care au exercitiul moderatiei si al adevarului. Si raspunsul tau, atat cat a putut el sa cuprinda, mi-a placut. Releva capacitatea de a distinge si, in acelasi timp, de a trai realitatea distinctiei. Fericirea este o motivare pe care viata si-o da ei insisi. Si ma bucur enorm ca ai atatea motive sa fii fericita!
O vara frumoasa Ileana, oriunde te-ai afla!